SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Kuntien palvelukiinteistöt

Kuntien palvelukiinteistöissä rakenteista johtuvat kosteushaasteet paljastuvat tyypillisesti, kun tilojen käyttäjät alkavat oireilla. Ongelmat saattavat ilmetä esimerkiksi koulun luokkahuoneissa, terveyskeskuksen laboratoriotiloissa tai päiväkodin leikkihuoneessa. Oli kyseessä sitten mikä tahansa kunnan palvelukiinteistön tila, niin kuukausia kestävä kallis ja tilojen käyttöä haittaava remontti epävarmalla lopputuloksella tuskin on kenenkään intresseissä.


Viime vuosituhannella käytetystä perustamistavasta johtuvia kosteushaasteita on kuitenkin monesti ollut erittäin haastavaa ratkaista ennen SafeDrying-järjestelmää. Perustamistapaa on käytännössä mahdotonta muuttaa jälkikäteen, koska tätä varten talo pitäisi nostaa ilmaan ja vääränlainen maa-aines vaihtaa perustusten alta.  Näin perinteisillä keinoilla ollaankin monesti pystytty tarjoamaan vain väliaikaista laastaria ongelmaan. Tämä on johtanut jopa vuosia kestäneisiin korjauskierroksiin, joissa yhden ainoan luokkahuoneen tuloksettomiin korjauksiin on käytetty satojahuhansia ja kiinteistön muiden tilojen kanssa remontteihin kokonaisuudessaan jopa miljoonia. Jos kalliiden korjausten jälkeen kylän ainoa koulu tai päiväkoti pitäisi kuitekin purkaa, voi se olla kuolinisku kylän elinvoimalle.

Onneksi patentoidulla SafeDrying-järjestelmällä voidaan kivirakenteisissa kuntien palvelukiinteistöissä saavuttaa erittäin merkittäviä säästöjä perinteisiin keinoihin verrattuna sekä kustannusten että aikataulun osalta. Erityisesti kouluissa, päiväkodeissa ja terveyskeskuksissa säästö voi monesti olla jopa satojatuhansia euroja perinteisiin keinoihin verrattuna ja tilat saadaan käyttökelpoisiksi hyvin nopeasti. Korjaukset voidaan ajoittaa esimerkiksi lomakaudelle ja kalliiden väistötilojen sekä muiden väliaikaisratkaisujen tarve minimoida. 


Järjestelmään kuuluva reaaliaikaisen etävalvonta tuo mielenrauhaa tilojen käyttäjille ja niiden kunnossapidosta vastaaville, kun korjausten onnistumista ei tarvitse arvuutella. SafeDrying on lopputuloksiltaan perinteisiä menetelmiä varmempi ja sitä käytetäänkin monesti pelastamaan tilanne silloin, kun mitään muita keinoja ei enää ole jäljellä.

Meillä on pitkä kokemus kuntien palvelukiinteistöjen haastavien kosteusongelmien korjaamisesta. Lue referenssitarinoista alta mitä tyytyväiset kuntien tekniset päättäjät meistä sanovat.

Tutustu referensseihimme

Palvelurakennukset – Lempäälä

Lempäälän kunnassa SafeDrying on korjannut jo neljä kosteusongelmista kärsinyttä tärkeää palvelurakennusta erinomaisin tuloksin. Kunnan tilapalvelupäällikkö totesikin lehtihaastattelussa ratkaisun rakennusten kosteusongelmiin SafeDryingin myötä vihdoin löytyneen.

Lue lisää

Päiväkoti Virrat – Aamulehti

Kaupunki peruskorjasi vuonna 2010 läpikotaisin 1950-luvulla betonista rakennetun, nelikerroksisen koulun, kunnosti ulkopuoliset salaojatkin. Remontin jälkeen ongelmat kuitenkin jatkuivat pohjakerroksessa. Henkilökunnalla ja pikkuisilla hengitystietulehdukset ja muut oireet eivät hävinneet. Taloon asennettu, voimakas ilmastointi aiheutti alipaineen päiväkotiin. Päiväkotia johtava Elina Hakala kertoo, että sisätilassa ilma tuntui loppuvan.

Lue lisää
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje