SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Rakenteiden kuivaus

Rakenteiden kuivaus on tehokkainta niiden sisältä

SafeDrying on tehokkain tapa kuivata ja pitää rakenteet kuivina. Patentoitu menetelmä perustuu suureen virtausnopeuteen, lämpöön ja kuivattuun ilmaan, jotka kohdennetaan rakenteiden sisään. Näin rakenteiden kuivaus on huomattavasti perinteisiä pinnan kautta tapahtuvia kuivaustapoja tehokkaampaa.

Järjestelmä mahdollistaa lisäksi märkien rakenteiden pinnoittamisen huomattavasti muita menetelmiä aikaisemmin, jolloin tilat saadaan käyttöön erittäin nopeasti, eikä väistötiloille ole tarvetta.

Perinteisillä kuivausmenetelmillä kuivattavan rakenteen pitää olla pinnoittamaton, jotta kuivuminen pääsee tapahtumaan pintojen kautta. Esimerkiksi muovimattoa ei tämän takia voida asentaa märän pinnan päälle.

SafeDrying-järjestelmän toimintaperiaate on merkittävästi erilainen. Märkä rakenne nimittäin pääsee kuivumaan sen sisälle asennettuun kuivatuskanavistoon, vaikka sen päällä olisikin pinnoite. Esimerkiksi väestönsuojan vuotovahingoista kärsineiden holvirakenteiden kohdalla tällä on suuri merkitys. Tällöin kuivatusjärjestelmä voidaan asentaa rakenteiden sisään ja väestönsuojan yläpuoliset tilat pystytään ottamaan käyttöön käytännössä heti, kun pikabetoni sen mahdollistaa.

Luotettava kuivattaminen uudis- ja korjauskohteissa

Rakenteiden kuivaus onnistuu SafeDrying-järjestelmällä sekä korjaus- että uudiskohteissa, kun rakennusmateriaalina on betoni, tiili tai harkko. Järjestelmällä voidaan kuivata ja pitää kuivana rakenteellisista kosteusongelmista kärsiviä kiinteistöjä. Sen avulla voidaan myös lyhentää rakennusaikaa uudiskohteissa ja saada huomattavaa lisävarmuutta esimerkiksi lattianpäällystevaurioiden syntymistä vastaan.

Järjestelmän ansiosta rakenteiden kuivaus voidaan toteuttaa toimintoja häiritsemättä. Reaaliaikaisen etävalvonnan ansiosta rakenteiden turvallista kuivuutta ei kuivauksen jälkeenkään tarvitse enää arvailla.

Kokemuksia rakenteiden kuivauksesta

Kokemukset rakenteiden kuivauksesta SafeDrying-järjestelmällä ovat olleet erinomaisia ja käyttäjäpalaute erittäin positiivista. Erityisesti järjestelmän tuoma varmuus, nopea asennusaikataulu ja kustannussäästöt ovat saaneet paljon kiitosta.

Esimerkiksi Helsingin Liisankadulla kuivattiin asunto, joka oli vaarassa joutua pois asumiskäytöstä. Taloyhtiö oli jo lunastanut asunnon kosteusongelman takia itselleen. Asunnossa oli tehty kaksi tuloksetonta injektointiremonttia. SafeDrying kuivasi asunnon rakenteet alle kahdessa kuukaudessa. Nyt asunto on turvallinen koti asukkaalleen.


Lue lisää Liisankadun arvokiinteistön rakenteiden kuivauksesta.

Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje