Tiedotteet

Turtiaiset säästivät 15 000 euroa

Turtiaiset säästivät 15 000 euroa

 

Tuusulassa asuva Turtiaisen perhe säästi SafeDrying –kuivatuksen avulla 15 000 euroa. 

Perhe omistaa vuonna 1960 valmistuneen omakotitalon, jonka kellarikerros on noin 1,5 metriä maanpinnan alapuolella. Taloa laajennettiin vuonna 1990 rakentamalla yhdelle sivulle yksikerroksinen lisäosa.

Tiedote/SafeDrying 20.3.2018

Tiedote/SafeDrying 20.3.2018

SafeDrying -kuivatusjärjestelmä on… SafeDrying-kuivatusjärjestelmä on uusi suomalainen patentoitu innovaatio, jolla voidaan ehkäistä rakennusten kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia ongelmia erittäin tehokkaasti.

 

Järjestelmällä voidaan korjata jo kosteusvaurioituneita betoni- ja kivirakenteita erittäin kustannus- ja käyttäjäystävällisesti sekä taata rakennusten seinien ja lattioiden kosteusturva koko elinkaaren ajan. SafeDrying sopii käytettäväksi sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa.  SafeDrying-kuivatus mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt, sillä järjestelmä voidaan asentaa nopeimmillaan pidennetyssä viikonlopussa ja kuivauksen kohteena olevia tiloja voidaan käyttää kuivatuksen ajan. Näin vältytään kalliilta väistötiloilta ja muilta raskailta väliaikaiskustannuksilta.

TAUSTAA, TEKNIIKKAA JA KOKEMUKSIA/SafeDrying 20.3.2018

TAUSTAA, TEKNIIKKAA JA KOKEMUKSIA/SafeDrying 20.3.2018    

__________________________________________________________

            

Patentoitu keksintö, joka kuivattaa

kostuneet kiinteistöt ja

turvaa myös niiden tulevaisuuden

 

Tiedemaailma tuntee monta mullistavaa keksintöä, jotka ovat syntyneet vahingossa tai yllättäen (mikroaaltouuni, teflon, mehujää).  Esimerkkejä löytyy teknologiasta, myös lääketieteestä, ja monelta muultakin alalta.

SafeDrying

SafeDrying-järjestelmän pohjana toimiva Tulilattia-lämmitysjärjestelmä on alun perin kehitetty erittäin energiatehokkaiden pientalojen lämmitystarpeisiin. Tekesin myötävaikutuksella lämmitysjärjestelmään kehitettiin vallankumouksellinen kuivatusominaisuus. Patentoidusta kuivausominaisuudesta onkin muodostumassa kansantaloudellisesti merkittävä sovellus, kun home- ja kosteusongelmille voidaan heittää hyvästit taatusti kuivien rakenteiden ansiosta.

Yhteistyökumppanit