SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Ajankohtaista

Haemme innokasta insinööriä

SafeDrying hakee voimakkaan kasvun vuoksi 

INNOKASTA INSINÖÖRIÄ 

vastaamaan asiakaskonsultoinnista ja projektien työmaatoteutuksesta sekä kuulut osana yrityksen johtoryhmään. Voit hyvin toimia Helsinki-Tampere akselilla, mutta pääasiallisesti projektit ovat Uudenmaan alueella. 

Voit olla nuori tai kokenut, mutta eniten arvostamme innokkuutta oppia uutta ja kykyä vedä asioita eteenpäin. Arvostamme toki joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavan tyyppisestä toimenkuvasta. Koska osaaminen mullistavasta SafeDrying-kuivanapitojärjestelmistä on vain meillä, niin siihen liittyvä tuotekoulutus tulee työn myötä. 

SafeDrying Oy on Tamperelainen noin 10 henkilön voimakkaasti kasvava yritys, jonka kehittämälle innovatiiviselle etävalvotulle kuivatusjärjestelmälle on myönnetty Euroopan laajuinen patentti. Yrityksen pääasiallinen toiminta on korjata maakosteudesta aiheutuvia ongelmia sekä auttaa muitakin rakenteita myös uudiskohteissa kuivumaan sekä pysymään ikuisesti kuivana. Yrityksellä on tavoitteena kasvaa nopeasti ja myöhemmin myös kansainvälistyä. 

Lisätiedot: Hallituksen pj Esa Tommola, 0400 632600 (mieluiten klo 15-18) ja esa.tommola@safedrying.fi.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 26.11. mennessä.

 

Tuoreimmat artikkelit

21.4.2023

Muutoksia SafeDrying Oy:n organisaatiossa

SafeDrying Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on 16.1. alkaen nimitetty tunnettu tamperelainen hallitusammattilainen Harri Meller. Samassa yhteydessä yrityksen perustajat Esa Tommola ja Pasi Lehtimäki siirtyivät yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Tommola siirtyi hallituksen puheenjohtajan tehtävistä yrityksen toimitusjohtajaksi ja Lehtimäki toimitusjohtajan tehtävistä suunnittelu- ja talousjohtajaksi.

Lue lisää

19.4.2023

SafeDrying mukana Taloyhtiötapahtumassa

Olemme mukana torstaina 20.4. järjestettävässä Taloyhtiötapahtumassa. Taloyhtiöiden teemapäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä torstaina 20. huhtikuuta 2023. Tapahtuma on avoinna klo 11-17.15.

Lue lisää

31.3.2023

Korjausvelka voi ajaa taloyhtiön kumoon

Taloyhtiöiden konkurssit eivät ole enää mikään myytti. Viimeisen vuoden aikana konkurssiin on hakeutunut muutamakin taloyhtiö. Näissä kohteissa korjausvelka oli kasvanut liian suureksi, asunnon arvot laskeneet korjauskustannuksiin nähden liikaa ja vallitsevan maailman tilanteen vuoksi nousseet lämmityskustannukset ovat olleet viimeinen niitti.

Yksi suurimmista syistä taloyhtiön konkurssiin on korjausvelan kasvaminen. Tarvittavia remontteja lykätään viimeiseen asti.

Lue lisää
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje