SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Kerrostalot

Kerrostaloissa rakenteista johtuvat kosteushaasteet paljastuvat tyypillisesti remontin tai asuntokaupan yhteydessä, kun uusi osakas alkaa oireilla tai huomaa, että kellarivarastoa ei voikaan kosteus- ja mikrobihaasteen takia käyttää tavaroiden säilytykseen. Ongelmat saattavat ilmetä esimerkiksi taloyhtiön väestönsuojassa, kellariin tehdyssä asunnossa tai taloyhtiön muissa tiloissa. Oli kyseessä sitten mikä tahansa taloyhtiön kunnossapitovastuun alainen tila, niin kuukausia kestävä kallis ja tilojen käyttöä haittaava remontti epävarmalla lopputuloksella tuskin on kenenkään intresseissä.


Viime vuosituhannella käytetystä perustamistavasta johtuvia kosteushaasteita on kuitenkin monesti ollut erittäin haastavaa ratkaista ennen SafeDrying-järjestelmää. Perustamistapaa on käytännössä mahdotonta muuttaa jälkikäteen, koska tätä varten talo pitäisi nostaa ilmaan ja vääränlainen maa-aines vaihtaa perustusten alta.  Näin perinteisillä keinoilla ollaankin monesti pystytty tarjoamaan vain väliaikaista laastaria ongelmaan. Tämä on johtanut jopa vuosia kestäneisiin korjauskierroksiin, joissa yhden ainoan asunnon tuloksettomiin korjauksiin on käytetty satojahuhansia ja taloyhtiön muiden tilojen kanssa remontteihin kokonaisuudessaan jopa miljoonia.

Onneksi patentoidulla SafeDrying-järjestelmällä voidaan kivirakenteisissa kerrostalokohteissa saavuttaa erittäin merkittäviä säästöjä perinteisiin keinoihin verrattuna sekä kustannusten että aikataulun osalta. Erityisesti kellariasunnoissa ja väestönsuojatiloissa säästö voi monesti olla jopa satojatuhansia euroja perinteisiin keinoihin verrattuna ja tilat saadaan asumis- ja käyttökelpoisiksi hyvin nopeasti. 

Järjestelmään kuuluva reaaliaikainen etävalvonta tuo mielenrauhaa osakkaille, taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle, kun korjausten onnistumista ei tarvitse arvuutella. SafeDrying on lopputuloksiltaan perinteisiä menetelmiä varmempi ja sitä käytetäänkin monesti pelastamaan tilanne silloin, kun mitään muita keinoja ei enää ole jäljellä.

Meillä on pitkä kokemus kerrostaloyhtiöiden kanssa toimimisesta. Lue referenssitarinoista alta mitä tyytyväiset asiakkaamme meistä sanovat.

Tutustu asiakaskokemuksiin

Arvokiinteistö – Helsinki Kruununhaka

Helsingin Kruununhaassa arvokiinteistön pohjakerroksen asunto oli vaarassa muuttua toisarvoiseksi varastotilaksi kalliista korjauksista huolimatta. SafeDryingilla tämä vältettiin ja vuokralainen ei menettänyt kotiaan.

Lue lisää

Taloyhtiö – Töölö

Töölöläisen taloyhtiön osakas otti vuosikymmeniä jatkuneet asuntonsa kosteusongelmien korjaamisen omiin käsiinsä ja haki aktiivisesti ratkaisua jopa mahdottomalta näyttäneelle kosteushaasteelle, kun taloyhtiön keinot olivat jo loppuneet. Aalto-yliopistoon soittamalla hän sai vinkin SafeDrying-menetelmästä ja asunto saatiin pelastettua.

Lue lisää

Taloyhtiö – Vantaa Myyrmäki

Kun kosteusongelmia alkaa ilmenemään väestönsuojassa, on ratkaisut vähissä. Näin kävi Vantaan Myyrmäessä sijaitsevassa Myyrinkarin taloyhtiössä, jossa korjausehdotuksena olivat kalliolouhinta ja salaojaremontti. Nämä remontit olivat liian kalliita ja hankalia toteutettavaksi, mutta kuitenkin väestönsuojalle piti tehdä jotain ennen kuin siellä ilmenisi hometta.

Lue lisää

Arvokiinteistö – Helsinki Eira

Välillä hallituksen puheenjohtajalle tulee isoja tehtäviä eteen. Näin kävi myös Helsingin Eirassa sijaitsevassa taloyhtiössä, kun vuonna 1911 rakennetun arvokiinteistön koko ulkovaippa päätettiin remontoida perusteellisesti.

Lue lisää
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje