SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Kiinteistösijoittajat

Kiinteistökehityskohteissa rakenteista johtuvat kosteushaasteet paljastuvat tyypillisesti remontin yhteydessä, kun tilojen käyttötarkoitusta ollaan muuttamassa alkuperäisestä paremmin tuottavaksi. Ongelmat saattavat ilmetä esimerkiksi kellariin tehdyssä asunnossa. Oli kyseessä sitten mikä tahansa tila, jonka tuotto pitäisi optimoida, niin kuukausia kestävä kallis ja tilojen käyttöä haittaava remontti epävarmalla lopputuloksella tuskin on kenenkään intresseissä.


Viime vuosituhannella käytetystä perustamistavasta johtuvia kosteushaasteita on kuitenkin monesti ollut erittäin haastavaa ratkaista ennen SafeDrying-järjestelmää. Perustamistapaa on käytännössä mahdotonta muuttaa jälkikäteen, koska tätä varten talo pitäisi nostaa ilmaan ja vääränlainen maa-aines vaihtaa perustusten alta.  Näin perinteisillä keinoilla ollaankin monesti pystytty tarjoamaan vain väliaikaista laastaria ongelmaan. Tämä on johtanut jopa vuosia kestäneisiin korjauskierroksiin, joissa yhden ainoan asunnon tuloksettomiin korjauksiin on käytetty satojahuhansia ja suurempien kiinteistöjen muiden tilojen kanssa remontteihin kokonaisuudessaan jopa miljoonia.

Onneksi patentoidulla SafeDrying-järjestelmällä voidaan kivirakenteisissa kohteissa saavuttaa erittäin merkittäviä säästöjä perinteisiin keinoihin verrattuna sekä kustannusten että aikataulun osalta. Erityisesti kellariasunnoissa saavutettu hyöty voi monesti olla jopa satojatuhansia euroja perinteisiin keinoihin verrattuna ja tilat saadaan asumis- ja käyttökelpoisiksi hyvin nopeasti. 

Järjestelmään kuuluva reaaliaikaisen etävalvonta tuo mielenrauhaa, kun korjausten onnistumista ei tarvitse arvuutella jopa vuosia. SafeDrying on lopputuloksiltaan perinteisiä menetelmiä varmempi ja sitä käytetäänkin monesti pelastamaan tilanne silloin, kun mitään muita keinoja ei enää ole jäljellä.

Esimerkiksi Suomen arvokkaimpana asuinrakennuksenakin tunnetun Eliel Saarisen suunnitteleman Marmoripalatsin kellariin ollaan tekemässä arvoasuntoa. SafeDrying-järjestelmä tulee kohteeseen varmistamaan rakenteiden kuivuuden asumisen aikana. Marmoripalatsin historiasta voi lukea täältä:
https://www.marmoripalatsi.fi/

Meillä on kattava kokemus kiinteistösijoittajien kanssa toimimisesta. Oli kohteesi sitten yksittäinen asunto tai suurempi kokonaisuus, ole meihin yhteydessä, niin katsotaan miten voimme olla apuna sijoituksesi arvon optimoinnissa.

Esa Tommola

Monessa arvokohteessa on jo kuivatusputkisto poistamassa kosteusriskejä ja varmistamassa hyvää sisäilmaa

Marmoripalatsissa ongelmana oli se, että vaikka tontille oli tehty kalliit louhinnat salaojitusta varten, oli riskinä, että kallion halkeamista pääsisi yhä vettä rakenteiden alle.

”SafeDryinginin kuivatusjärjestelmään päädyttiin myös siksi, että haluttiin nopeuttaa jopa 60 senttiä paksujen kastuneiden tiiliseinien kuivumista”, kertoo HAH yhtiöiden vastaava työnjohtaja Kimmo Lehto.

Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje