SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Kosteusvaurio

Kosteusvaurion ehkäisy lähtee rakenteiden pitämisestä kuivina

Patentoidulla SafeDrying-kuivanapitojärjestelmällä kiinteistöjen rakenteet voidaan pitää kuivina. Näin myös kosteusvauriot pystytään torjumaan erittäin luotettavasti.

SafeDrying-järjestelmiä on asennettu erinomaisin tuloksin lukuisiin kosteusvaurioista kärsineisiin kohteisiin, muun muassa rivi- ja kerrostaloyhtiöihin, omakotitaloihin, kouluihin sekä päiväkoteihin. Siis kohteisiin, joiden kosteusvaurioita ei perinteisin korjauskeinoin, kuten salaojituksin, patolevyin, kapseloinnein, lattioiden uusimisin tai injektoinnein, ollut saatu torjuttua.

Lue kokemuksia kosteusvaurioiden ehkäisystä arvokiinteistössä

Kosteusvaurio

Kosteusvaurion synty

Yleisin erittäin haastavia kosteusvaurioita aiheuttava tekijä on rakennusten perustamistapa siten, että maaperässä oleva kosteus pääsee siirtymään niiden rakenteisiin kapillaarisesti. Tämä on varsin yleistä ennen 1990-lukua rakennetuissa kiinteistöissä.

Erityisesti kantavilla keskiseinälinjoilla kapillaarisen kosteuden aiheuttamia kosteusvaurioita on ollut aiemmin hyvin haastavaa korjata, sillä perustusten alaista kapillaarisesti kosteutta siirtävää maa-aineista on ollut mahdotonta tai vähintäänkin erittäin hankalaa vaihtaa.

Edellä mainituissa kohteissa kosteusvaurioiden korjaus on tyypillisesti ollut hyvin kallista. Pysyvästä lopputuloksestakaan ei ole ollut varmuutta. Maaperässä rakenteisiin siirtyvää kosteutta nimittäin riittää, jos sitä ei ole estetty. Varsin usein kapillaarisesti siirtyvä kosteus on korjauksista huolimatta löytänyt rakenteissa uuden reitin, ja aiheuttanut kosteusvaurion noin 1-5 vuoden aikajaksolla.

Kustannustehokas järjestelmä

SafeDrying-järjestelmällä kapillaarisesta kosteudesta johtuvat kosteusvauriot voidaan kuitenkin pitää kurissa hyvin kustannustehokkaasti ja varmasti. Järjestelmä nimittäin kuivaa rakenteita ja myös ylläpitää niiden kuivuutta niin, ettei kosteus enää pääse siirtymään rakenteissa kapillaarisesti. Näin myöskään kosteusvaurioita ei pääse enää syntymään.

Lue lisää kosteusvaurioiden korjaamisesta.

Etävalvonta varmistaa mielenrauhan

SafeDrying-järjestelmään kuuluvan etävalvonnan ansiosta mahdollisten kosteusvaurioiden alkulähteille päästään jopa reaaliajassa. Joissakin kohteissa etävalvonnan ansiosta on nimittäin löydetty vielä kapillaarisen kosteuden lisäksi kosteusvaurioille altistava rakennusvirhekin. Esimerkkinä mainittakoon sadevesien vääränlainen ohjaaminen suoraan ulkoseinärakenteisiin salaojien kautta. Etävalvonta varmistaa myös kiinteistön käyttäjien mielenrauhan, koska kosteusvaurioita ei enää kuivien rakenteiden ansiosta pääse syntymään.

Epäiletkö kosteusvauriota? Ota yhteyttä!

SafeDrying sopii käytettäväksi kaikkien kivipohjaisten rakennusmateriaalien, kuten betonin, tiilien ja harkkojen kanssa. Järjestelmän asennuskohteeksi käykin oikeastaan mikä tahansa kiinteistö, jossa on riski tai jo olemassa oleva kokemus kosteusvaurion syntymisestä.

Epäiletkö, että oma kiinteistösi kärsii rakenteista johtuvasta kosteusvauriosta?

Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje