SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Kosteusvaurion korjaus

Kosteusvaurion korjaus ja kuivaus

Useat kunnat, taloyhtiöt ja kuluttajat ovat korjanneet kiinteistöjensä kosteusvauriot loistavin tuloksin SafeDrying-järjestelmää hyödyntäen. Kosteusvauriokorjaus onnistuu patentoidulla järjestelmällä, joka tekee rakenteista kuivat. SafeDrying pitää ne niin kuivina, että mikrobikasvuston synty on mahdotonta. SafeDrying-kuivaus on nopeaa ja tehokasta.

Lisäksi järjestelmällä on mahdollista estää tyypilliset ilmavuodot seinän ja lattian raosta huonetilaan. Järjestelmällä voidaan tehdä kaikkien betoni-, tiili- ja harkkorakenteiden kosteusvauriokorjaukset.

SafeDrying-järjestelmän asentaminen

Nopeimmillaan järjestelmä voidaan asentaa pinta-asennuksena muutamassa päivässä. Näin kosteusvaurion korjaus on ennennäkemättömän nopeaa ja vaivatonta. Rakenteita ei tarvitse rikkoa, tilat voidaan tyypillisesti pitää käytössä koko kuivatusjakson ajan, eikä väistötiloille ole tarvetta. Tämä näkyy järjestelmän tilaajalle merkittävänä kustannussäästönä verrattuna perinteisiin, varsin järeitäkin toimenpiteitä vaativiin kosteusvaurioiden korjausmenetelmiin.

Etävalvonta turvana kosteusvaurion korjauksen jälkeen

SafeDrying tarjoaa myös ylivoimaisen varmuuden kosteusvaurion korjauksen jälkeiseen aikaan. Järjestelmään kuuluu aina useita vuosia kestävä rakenteiden kosteuden etävalvonta, jolla rakenteiden turvallinen kuivuus ja tilojen käyttäjien mielenrauha varmistetaan vielä useita vuosia kosteusvaurion korjaamisen jälkeenkin.

Lue lisää kosteusvauriosta kärsineen asunnon korjauksesta asukkaan näkökulmasta

SafeDrying mahdollistaa nopean pinnoituksen

SafeDrying mahdollistaa erittäin nopeasti myös pinnoituksen kosteusvaurioiden korjauskohteissa. Järjestelmä luo kolmannen kuivumissuunnan rakenteen sisälle. Näin rakenteet pääsevät kuivumaan, vaikka niiden pinta olisi päällystetty kuivumista estävällä materiaalilla, kuten muovimatolla. Vallankumouksellinen kolmas kuivumissuunta on lisäksi tehokkaampi kuin perinteinen ylös- ja alaspäin tapahtuva kuivuminen yhteensä.

Kuivatusyksikkö kanavisto

SafeDrying käyttökohteita

SafeDrying soveltuu erityisesti haastavien kosteusvaurioiden korjaukseen kohteissa, joissa on riski kosteusvaurion uusimisesta. Tällaisia ovat esimerkiksi rakenteellisista kosteusongelmista tai suurista vuotovahingoista kärsineet kiinteistöt, joiden rakenteet ovat päässeet kyllästymään kosteudesta useiden kuukausien tai vuosien ajan.

Tyypillisimpiä SafeDryingilla korjattavia kosteusvauriosta kärsiviä rakenteita ovat esimerkiksi kantavat, keskellä rakennusta olevat seinälinjat, joille nousee maaperästä kosteutta. Myös tilat, joissa perinteiset kosteusvaurioiden korjaustavat johtaisivat useiden kuukausien toiminnan keskeytymiseen. Lisäksi paikat, joihin salaojien tekeminen olisi mahdotonta tai erittäin kallista.

Järjestelmää käytetään tyypillisesti myös kellarikerroksen tiloissa maanpaine- ja ulkoseinien kosteusvaurioiden korjaamiseen. Lisäksi esimerkiksi väestönsuojien haasteellisten kosteusvaurioiden korjaaminen onnistuu SafeDryingin avulla erittäin kustannustehokkaasti ja varmasti.

Tyypillisiä SafeDrying-kohteita ovat kiinteistöt, joissa on jo tuloksetta kokeiltu perinteisiä korjaustapoja. Näitä ovat esimerkiksi injektointi, salaojitus, lattioiden uusiminen ja rakenteiden kertakuivatus.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Onko kosteusvaurion korjaus ja rakenteiden kuivaus ajankohtaista? Anna meidän auttaa.

Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje