SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Ajankohtaista

6.6.2024

SafeDrying mukana Myllypuro Showroomin avajaisissa

Myllypuro Showroom on suunniteltu edistämään rakennusalan tietoa ja osaamista vastaamaan paremmin tulevaisuuden tarpeisiin. Showroomissa esitellään innovaatioita, jotka uudistavat rakennettua ympäristöä, tukevat kestävää kehitystä sekä tuovat digitalisaation osaksi kiinteistö- ja rakennusalaa. Hyvinvoinnin rakentajien kampus eli Metropolia University of Applied Sciences Myllypuron kampus, sykkii elinvoimaa Itä-Helsinkiin ja kutsuu sinut tutustumaan kiinteistö- ja rakennusalan innovaatioihin Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta. Lue lisää […]

Lue lisää

21.4.2023

Muutoksia SafeDrying Oy:n organisaatiossa

SafeDrying Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on 16.1. alkaen nimitetty tunnettu tamperelainen hallitusammattilainen Harri Meller. Samassa yhteydessä yrityksen perustajat Esa Tommola ja Pasi Lehtimäki siirtyivät yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Tommola siirtyi hallituksen puheenjohtajan tehtävistä yrityksen toimitusjohtajaksi ja Lehtimäki toimitusjohtajan tehtävistä suunnittelu- ja talousjohtajaksi.

Lue lisää

19.4.2023

SafeDrying mukana Taloyhtiötapahtumassa

Olemme mukana torstaina 20.4. järjestettävässä Taloyhtiötapahtumassa. Taloyhtiöiden teemapäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä torstaina 20. huhtikuuta 2023. Tapahtuma on avoinna klo 11-17.15.

Lue lisää

31.3.2023

Korjausvelka voi ajaa taloyhtiön kumoon

Taloyhtiöiden konkurssit eivät ole enää mikään myytti. Viimeisen vuoden aikana konkurssiin on hakeutunut muutamakin taloyhtiö. Näissä kohteissa korjausvelka oli kasvanut liian suureksi, asunnon arvot laskeneet korjauskustannuksiin nähden liikaa ja vallitsevan maailman tilanteen vuoksi nousseet lämmityskustannukset ovat olleet viimeinen niitti.

Yksi suurimmista syistä taloyhtiön konkurssiin on korjausvelan kasvaminen. Tarvittavia remontteja lykätään viimeiseen asti.

Lue lisää

26.1.2023

SafeDrying mukana Asta-messuilla

SafeDrying on jälleen kerran mukana Asta-messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 3.-5.2.2023. Tervetuloa osastollemme A1416.

Lue lisää

3.10.2022

SafeDrying mukana Finnbuild-messuilla

SafeDrying on jälleen mukana Finnbuild-messuilla Helsingin messukeskuksessa 4-6.10.2022. Lämpimästi tervetuloa käymään osastollamme 7f100!

Lue lisää

31.5.2022

SafeDrying oli mukana Rettan (entinen Realia) päivässä Helsingin Messukeskuksessa.

SafeDrying oli mukana yhtenä yhdestätoista tarkkaan valikoidusta kumppaniyrityksestä, kun Retta lanseerasi uuden suuntansa noin tuhannelle työntekijälleen. Kiitos tästä mahdollisuudesta ja erinomaisista keskusteluista osastollamme kaikille tapahtumassa olleille!

Lue lisää

29.11.2021

SafeDrying mukana Sisäilmapajassa Lahdessa

SafeDrying on jälleen kerran mukana Sisäilmapajassa näytteilleasettajana. Tällä kertaa Sisäilmapaja12 järjestetään Lahden Sibeliustalossa 30.11-1.12.2021. Lämpimästi tervetuloa vaihtamaan ajatuksia kanssamme! Pajan ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua täällä:https://www.sisailmayhdistys.fi/Tapahtumat/Sisailmapajat/Lahden-Sisailmapaja12

Lue lisää

27.11.2021

Taloyhtiön kunnossapito ja tulevaisuus -webinaarin tallenne

SafeDrying Oy:n myyntijohtaja Joni Kotipelto oli viime viikolla puhumassa suunnitelmallisen kunnossapidon merkityksestä Omaloyhtio.fi:n kunnossapito ja tulevaisuus -webinaarissa. Katso tallenne!

Lue lisää

12.11.2021

Panu Kaila vieraili tutustumassa SafeDrying-kuivanapitojärjestelmään Marmoripalatsin työmaalla

Talotohtorina tunnettu arkkitehti Panu Kaila viimeisteli uusinta kirjaansa ja halusi aivan loppumetreillä lisätä kirjaansa myös tietoa patentoidusta SafeDrying-järjestelmästä, josta hän oli kuullut vasta aivan hiljattain.

Lue lisää

7.11.2021

Haemme innokasta insinööriä

SafeDrying hakee voimakkaan kasvun vuoksi INNOKASTA INSINÖÖRIÄ vastaamaan asiakaskonsultoinnista ja projektien työmaatoteutuksesta sekä kuulut osana yrityksen johtoryhmään.

Lue lisää

7.11.2021

SafeDrying ehdolla rakennusfysiikkapäivien kosteusturvallisen rakentamisen palkinnon saajaksi

SafeDrying ehdolla rakennusfysiikkapäivien kosteusturvallisen palkinnon saajaksi jo toista kertaa.

Lue lisää
-->
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Seuraa meitä somessa

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 SafeDrying
Tilaa uutiskirje