SafeDrying-järjestelmä mahdollistaa korjaukset kohteissa, joita ei muuten voi korjata!
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

Asiakaskokemukset

Arvokiinteistö - Helsinki Kruununhaka

Helsingin Kruununhaassa arvokiinteistön pohjakerroksen asunto oli vaarassa muuttua toisarvoiseksi varastotilaksi kalliista korjauksista huolimatta. SafeDryingilla tämä vältettiin ja vuokralainen ei menettänyt kotiaan.

Lue lisää

Omakotitalo - Pirkanmaa

Asunnon myynti oli ollut jo pitkään Hakalan perheen mielessä, ja viimein keväällä 2021 he päättivät toteuttaa suunnitelmansa. Aika oli otollinen ja talokauppa Pirkanmaalla kävi kuumana, mutta kun kodinhoitohuoneesta yllättäen löytyi kosteutta, kaikki tuntui menevän pieleen.

Lue lisää

Rivitalo - Sipoo

Sipoolaisessa rivitaloyhtiössä palautettiin jo asumiskäytöstä poistettu asunto takaisin asumiskuntoon hyvin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Rivitaloyhtiö - Espoo

Kosteusongelmien korjaaminen voi olla haastavaa varsinkin, jos huomataan, että yleisesti käytetty korjaustapa ei toimikaan omassa kohteessa. Näin kävi vuonna 1988 rakennetussa rivitaloyhtiössä, jossa kosteusongelmia oli yritetty korjata injektoimalla. Ongelmat kuitenkin jatkuivat ja oli pakko löytää kestävämpi korjausvaihtoehto.

Lue lisää

Arvokiinteistö - Helsinki Eira

Välillä hallituksen puheenjohtajalle tulee isoja tehtäviä eteen. Näin kävi myös Helsingin Eirassa sijaitsevassa taloyhtiössä, kun vuonna 1911 rakennetun arvokiinteistön koko ulkovaippa päätettiin remontoida perusteellisesti.

Lue lisää

Taloyhtiö - Vantaa Myyrmäki

Kun kosteusongelmia alkaa ilmenemään väestönsuojassa, on ratkaisut vähissä. Näin kävi Vantaan Myyrmäessä sijaitsevassa Myyrinkarin taloyhtiössä, jossa korjausehdotuksena olivat kalliolouhinta ja salaojaremontti. Nämä remontit olivat liian kalliita ja hankalia toteutettavaksi, mutta kuitenkin väestönsuojalle piti tehdä jotain ennen kuin siellä ilmenisi hometta.

Lue lisää

Taloyhtiö - Töölö

Töölöläisen taloyhtiön osakas otti vuosikymmeniä jatkuneet asuntonsa kosteusongelmien korjaamisen omiin käsiinsä ja haki aktiivisesti ratkaisua jopa mahdottomalta näyttäneelle kosteushaasteelle, kun taloyhtiön keinot olivat jo loppuneet. Aalto-yliopistoon soittamalla hän sai vinkin SafeDrying-menetelmästä ja asunto saatiin pelastettua.

Lue lisää

Palvelurakennukset - Lempäälä

Lempäälän kunnassa SafeDrying on korjannut jo neljä kosteusongelmista kärsinyttä tärkeää palvelurakennusta erinomaisin tuloksin. Kunnan tilapalvelupäällikkö totesikin lehtihaastattelussa ratkaisun rakennusten kosteusongelmiin SafeDryingin myötä vihdoin löytyneen.

Lue lisää

Arvokiinteistön asunto - Kruununhaka

Vuosia sitten suomalaisen elokuvakasvatuksen asiantuntija, filosofian maisteri Marjo Kovanen löysi itselleen ja pienelle pojalleen Aarnille mielestään unelmiensa asunnon Helsingin Liisankadulta.
Aikansa asuttuaan Marjo Kovanen kertoo huomanneensa huoneiston nurkassa – siinä nimenomaisessa ongelmakohdassa – tumman läikän.

Lue lisää

Amos Rex - Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Amos Rex avasi ovensa yleisölle kaksi ja puoli vuotta kestäneen ja 50 miljoonaa euroa maksaneen rakennustyön jälkeen elokuun lopussa.

Lue lisää

Päiväkoti Virrat - Aamulehti

Kaupunki peruskorjasi vuonna 2010 läpikotaisin 1950-luvulla betonista rakennetun, nelikerroksisen koulun, kunnosti ulkopuoliset salaojatkin. Remontin jälkeen ongelmat kuitenkin jatkuivat pohjakerroksessa. Henkilökunnalla ja pikkuisilla hengitystietulehdukset ja muut oireet eivät hävinneet. Taloon asennettu, voimakas ilmastointi aiheutti alipaineen päiväkotiin. Päiväkotia johtava Elina Hakala kertoo, että sisätilassa ilma tuntui loppuvan.

Lue lisää

Omakotitalo - Turtiainen

Petri Turtiaisen vuonna 1960 valmistuneessa rintamiestalon kellarikerroksessa huomattiin vesivahinko. Vahinko korjattiin vakuutusyhtiön toimesta, mutta korjaus ei onnistunut kunnolla, vaan vuonna 2016 saunaremontin yhteydessä huomattiin kosteutta lattiassa.

Lue lisää
Check

Patentoitu suomalainen innovaatio
Vastaavaa tuotetta ei ole

Check

Nopea ja helppo asennus
Pinta-asennus mahdollista

Check

Kustannustehokas ratkaisu
Tiloja voi käyttää kuivatuksen aikana

Check

Reaaliaikainen etävalvonta
Kosteusvalvonta suoraan rakenteesta

SafeDrying Oy

Yli-Heikkilänkatu 4
33560 Tampere

Y-tunnus 2366450-4

Tilaa uuutiskirjeemme

Luotettava kumppani

Copyright © 2022 SafeDrying
Tilaa uutiskirje